Nieuws

 • Associate worden van CIAD

  Associate worden van CIAD?

  CIAD werkt met een vaste pool van associates; professionals op het gebied van finance & control. Wil jij ook associate worden en samen met ons bezig zijn met het vakgebied? Stuur je CV dan naar info@ciad.nl. We zullen dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek plannen.

 • CIAD 15 jaar flexibel in control

  CIAD 15 jaar flexibel in control

  Op 3 juni jl. hield CIAD ter gelegenheid van haar 15 jarige bestaan de themabijeenkomst: "Flexibel in control". Deze keer was gekozen voor een een andere opzet waarbij onder leiding van Marcel Rözer, sportjournalist en presentator, een aantal gasten werden geïnterviewd omtrent het onderwerp Flexibel in Control. 

 • Wat we doen

  Wat we doen

  CIAD is een organisatie die zich richt op ‘in control’-vraagstukken. Of het nou gaat om het tijdelijk ondersteunen van de control functie, de implementatie van een ERP-systeem of het bieden van ondersteuning bij projecten, CIAD staat organisaties met raad en daad bij.

 • Themasessie Flexibel in Control

  Themasessie Flexibel in Control

  De arbeidsmarkt is de afgelopen decennia sterk veranderd.  Lifetime employment ligt inmiddels achter ons. Outsourcing en centralisering van werk, mobiliteit van medewerkers en de behoefte aan specialistische kennis maken de vraag naar arbeid steeds specifieker en meer kort cyclisch.  Daarnaast leidt het nieuwe werken tot tijds- en plaats- onafhankelijke arbeidsinzet.

 • Workshop Control Self Assessment

  Workshop Control Self Assessment

  Hoe kun je het thema "in control zijn" op een dusdanige manier bij collega's onder de aandacht brengen zonder dat dit ontvangen wordt met veel gezucht en gesteun? Een CSA kan het antwoord zijn op deze vraag.

 • Themabijeenkomst Control and Innovatie

  Themabijeenkomst Control & Innovatie

  Het innovatieve vermogen is voor veel ondernemingen een belangrijke succesfactor in een markt die steeds dynamischer en transparanter wordt. Het snel naar de markt brengen van innovatieve vernieuwingen wordt daarmee steeds belangrijker. Grote multinationals als Philips en Heineken besteden, zelfs in tijden van bezuinigingen, forse bedragen aan innovatie. Maar hoe zetten deze bedrijven innovaties om in succesvolle producten? En hoe beheersen zij het creatieve proces van idee tot uiteindelijk lancering?

 • Vacature Informatie Analist

  Vacature Informatie Analist

  We zoeken een jonge enthousiaste collega die denkt vanuit het perspectief van management, bedrijfsprocessen en managementinformatie.  Iemand die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen op het gebied van Finance & Control en open staat om nieuwe dingen bij te leren.

Website by The Cre8ion.Lab