Bij 'control' wordt vaak gedacht aan financiën en informatie voorziening. Het 'control-vraagstuk' raakt echter ook fiscale en juridische aspecten, evenals de mens. Om totaaloplossingen te kunnen bieden werken wij samen met partners.

Over InfoAction

Van informatie naar actie!

Om goede afwegingen te kunnen maken en de juiste beslissing te nemen voor uw organisatie, dient u te beschikken over goede en actuele managementinformatie. Daarvoor heeft u een goede vastlegging van uw bedrijfsgegevens nodig én een geschikte manier om al die gegevens om te zetten in bruikare managementinformatie.

Lees meer

Eagle's Flight Benelux

Eagle’s Flight Benelux is een organisatie, die zich richt op de ontwikkeling en uitvoering van praktische trainingsprogramma’s voor de zakelijke markt. De expertise van Eagle’s Flight is volledig gebaseerd op “Experiential Learning” in Nederland bekend onder de naam “Ervarend Leren”.

Lees meer

XLReporting

SFM BV is een klein bureau van Finance en IT professionals. Zij bieden voor bedrijven creatieve oplossingen voor problemen die liggen op het snijvlak van ICT en Finance.

Lees meer

Jetreports

Jet Reports Benelux is de leverancier van Jet Reports. Jet Reports is business intelligence software die uitermate geschikt is om te koppelen aan Microsoft Dynamics NAV maar ook aan een breed scala van andere systemen gekoppeld kan worden. De software maakt het mogelijk om zonder datawarehouse en zonder enige kennis van programmeren professionele management rapportage te ontwikkelen.

Lees meer
Website by The Cre8ion.Lab