CIAD is een organisatie die zich richt op ‘in control’-vraagstukken. Of het nou gaat om het tijdelijk ondersteunen van de control functie of het bieden van ondersteuning bij projecten, CIAD staat organisaties met raad en daad bij.

Over CIAD

CIAD biedt oplossingen in het bestuurbaar en beheersbaar maken van organisaties. Kwaliteit, lange-termijn-relaties en continuïteit staan daarbij centraal. Hierdoor is uw organisatie altijd ‘in control’.

Lees meer

Themabijeenkomsten

CIAD organiseert regelmatig themabijeenkomsten rondom actuele onderwerpen met interessante sprekers en discussie. Ook is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met andere deelnemers.

Lees meer

Netwerkbijeenkomsten

CIAD organiseert driemaal per jaar een bijeenkomst voor haar kerngroep van associates. Naast interessante thema’s komen ook de dienstverlening en de plannen van CIAD aan de orde. Uiteraard is er  tijd om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met andere deelnemers.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

CIAD staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hieronder verstaan we dat we verantwoordelijkheid nemen voor de effecten van bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. In dit kader maken we bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit.

Lees meer
Website by The Cre8ion.Lab